Dutch | Land Portal
Language code (ISO 639-1): 
nl
Language code (ISO 639-3): 
nld
Rapports et recherches
décembre 2014

Nederland staat de komende jaren voor forse opgaven op het gebied van waterveiligheid, zoetwatervoorziening, waterkwaliteit en natuur. Daarbij is het belangrijk bij deze investeringen ambities te laten ‘meekoppelen’ om zo meer maatschappelijk rendement te halen.

Rapports et recherches
décembre 2015

Doel van dit project is om aan de hand van twee pilots te bepalen wat de mogelijke economische en ecologische meerwaarde is van natuur-inclusieve oplossingen voor waterveiligheidsopgaven uit het Deltaprogramma en wat de meerwaarde van de TEEB-aanpak is in het planvormings- en besluitvormingsproces over deze maatregelen. Dit rapport handelt over de pilot “hoogwatergeul Varik-Heesselt”.

Rapports et recherches
décembre 2015
Pays-Bas

Om landbouwkundige en milieukundige prestaties van bedrijven te beoordelen, kan het nuttig zijn om prestaties te spiegelen aan normen. Eén van de normen die hiervoor gebruikt kan worden, zijn de normen (opbrengsten, afvoeren, bodemoverschotten, benuttingen) die behoren bij een bedrijf dat de wettelijke toegestane (kunst)mestgiften (‘gebruiksnormen’) maximaal opvult.

Articles et Livres
décembre 2020

By signing the Sustainable Development Goals (SDGs) in 2015, the Netherlands also envisions a sustainably managed Netherlands in 2030. This requires sustainable transitions in the fields of agriculture, energy production and climate policy. We describe how the soil plays an essential role in these transitions.

Partagez cette page